luni, 4 octombrie 2010

În prezent PAUL se află la o clinică din Munchen în vederea administrării unui tratament

      Din păcate, rezultatul biopsiei s-a lăsat aşteptat destul de mult şi nici nu a fost foarte relevant. Se pare că medicii de la Hanovra, din cauza poziţionării tumorii, nu au reuşit să recolteze probe din profunzime şi nu au putut să dea o interpretare exactă analizelor, deşi s-au trimis mostre şi altor laboratoare din Germania.
      O să postăm curând o parte dintre rapoartele medicale traduse din limba germană. Între timp, am mai cerut părerea şi altor specialişti de la cele mai cunoscute clinici din Franţa, Elveţia, Statele Unite, Anglia, Turcia, iar părerile sunt împărţite cu privire la tratament, majoritatea condiţionând punerea unui diagnostic corect de rezultatul unei biopsii.
     Micuţul Paul a fost consultat în Germania şi de medici specialişti din Dusseldorf şi Munchen.
     Până ieri medicii nu s-au pronunţat în favoarea unui anumit tip de tratament. La Munchen  (Rinecker Proton Therapy Center)(http://www.rptc.de/ ) s-a optat, totuşi, pentru un anumit tip de radiaţii (mai puţin vătămător pentru organism) numit "protonoterapie" dar medicii au insistat pentru o nouă biopsie.
     În cele din urmă, şi asta este vestea bună, având în vedere vârsta copilului şi starea sa din ce în ce mai dificilă, au decis ca de mâine Paul să înceapă un tratament combinat ( protonoterapie şi chimioterapie) fără a recurge la noua intervenţie chirurgicală.

     Pentru cei care au donat sume de bani, vă mulţumim din suflet încă o dată. Rugaţi-vă în continuare pentru Paul. La institutul de la Hanovra s-a emis o factură de aproximativ 27.500 euro, sumă care a fost achitată integral, în mare parte cu sprijinul vostru.
     Vă ţinem la curent cu evoluţia tratamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.