joi, 21 iulie 2011

Paul are nevoie de ajutorul tău!

Fiecare zi şi fiecare clipă înseamnă pentru Paul o luptă nesfârşită pentru viaţa lui......La clinica din Szeged, în luna aprilie, a suferit 6 intervenţii chirurgicale. A reuşit să treacă cu bine peste ele, tumora a fost extirpată în proporţie de 80%, însă complicaţiile care au survenit ulterior, au fost de natură să genereze momente de disperare şi suferinţă inimaginabile....
De la începutul lunii mai şi până  acum 3 zile, Paul, a fost internat la Spitalul Clinic De Urgenţă Pentru Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, unde prin grija dnei prof. univ.dr Marghit Şerban şi a echipei pe care o conduce, s-au căutat soluţii şi tratamente pentru fiecare stare agravantă nou apărută. După ce a fost stabilizat, a făcut şi prima serie de citostatice, care, din păcate, nu a dat rezultate.
Acum, Paul se află internat la Institutul Oncologic "Al. Trestioreanu" Bucureşti, şi are nevoie urgent de o nouă chimioterapie cu temozolomide, întrucât ultima investigaţie RMN indică o creştere a tumorii. Dacă până acum am reuşit să acoperim financiar costurile medicale necesare, pentru achiziţionarea cât mai urgentă a temodalului perfuzabil (în valoare de aprox. 5500 euro) avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ni-l pot oferi.
Paul are doar 9 ani....Este perfect conştient de tot ce i se întâmplă. De aproximativ 2 săptămâni comunică doar cu ajutorul ochilor.....este alimentat cu ajutorul sondei nazogastrice, are traheostomă...suferă şi simte tot ce se petrece cu el.Uneori plânge şi mai tot timpul este trist, suferă îngrozitor, dar continuă să lupte să trăiască.
Vă rugăm, dacă puteţi, fiţi alături de Paul! Sprijinul fiecăruia, oricât de mic, îi poate fi de folos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.